Nog 38 dagen..
Door: Hannah
Blijf op de hoogte en volg Hannah
12 Juni 2007 | Nederland, Groningen
Hallo allemaal!
De meeste voorbereidingen zijn getroffen! Mijn Visum aanvraag is in behandeling en nu is het alleen nog even afwachten tot die teruggestuurd word..
Het gaat zo snel nu.. over 38 dagen vertrekken Jasper en ik richting Zuid Afrika!!
Hier even een kaartje dat laat zien waar we naar toe gaan (even van Jaspers site gestolen hihi bedaaaankt!) Er kan in en uigezoomd worden!
Als het goed is kan er vanaf nu ook op mijn verhaaltjes gereageerd worden dus bij deze: Ik ben gek op berichtjes!
Liefs,,
Liefs,,
13 Juni 2007 - 10:14
Boow:
hey meissie,
echt super cool dat je zoiets gaat ondernemen!! je gaat gwoon naar afrika man :D!! ik wens je alle geluk en plezier daar die je maar kunt krijgen!
hele dikke kus!
boow -
21 Juni 2007 - 17:57
Pedderick:
heyyyy hannaaahh
shit he nog maar minder dan een maand en dan ben je een half jaar weg pff wat een tijd he ga je wel missen dan maar misschien komen we nog ff langs he;)
heeeeeel veel plezier in elk geval daar zal vast wel lukken en beetje rustig aan met die negers daar he;):P
dikke kuss pedderick -
21 Juni 2007 - 20:03
Pedderick:
heyyyy hannaaahh
dikke kuss pedderick -
02 Juli 2007 - 11:33
Janke:
Nou meis nog 3 weekjes en dan ga je ons voor een half jaar verlaten.
Wat gaan we je missen!!
Maar ik krijg met mijn verjaardag wel het allerleukste kadootje van de hele wereld!!!!! Dan kom jij namelijk terug!!!
Hey schat, geniet ervan...zo´n ervaring kan je niet laten lopen.
Dikke kus Janke